Obklad imitujúci drevo.

Asi by sme márne hľadali osoby, ktorým by sa nepáčili drevené interiéry a dekorácie. V posledných rokoch drevo čoraz viac milujeme, ale sa o neho aj viac staráme ako aj o celé životné prostredie. Svedomito pristupujeme k nákupom a priestoru, v ktorom sa nachádzame. Práve preto dlaždice imitujúce drevo na chodbe a v byte sú výbornou ponukou. Vďaka nim využijete krásu inšpirovanú prírodným meteriálom bez zasahovania do prírody a celkovo do životného prostredia.

Z textu sa dozviete:

  • prečo sa dlaždice imitujúce drevo na chodbu stávajú čoraz populárnejšie,
  • v čom sa obklad imitujúci drevo podobá drevu,
  • do akých interiérov sú vhodné dlaždice imitujúce drevo,
  • s čím kombinovať obklad imitujúci drevo na chodbe.

Čoraz častejšie oceňujeme možnosť pohrávať sa s prírodou. Práve ona je magická tu a teraz. Nič vám nestojí v ceste, aby ste jej určité prvky preniesli do interiéru domova – napríklad vo forme obkladu imitujúceho drevo na chodbe. Povieme vám o tom, ako prenesiete prírodu do svojho bývania na dlhé krásne roky.

Obklad imitujúci drevo do chodby – spoznajte jeho výhody!

Obklad imitujúci drevo na chodbu môže byť vyrobený z terakoty alebo gresu. My však oceňujeme neobyčajnú stálosť gresu, preto všetky kolekcie značky Korzilius – inšpirované drevom a prírodou – sú vyhotovené práve z neho. Vďaka tomu zaručujeme vlastnosti ako:

  • odolnosť voči oderu,
  • ľahké čistenie,
  • odolnosť voči vode a nečistotám,
  • stálosť na roky.

Dôraz kladieme na ideálne spojenie praktickej stránky a estetiky.

Prečítajte si aj: 5 najväčších výhod gresu na chodbe

Obklad imitujúci drevo na chodbu – v čom pripomína drevo?

Pri dlaždiciach imitujúcich drevo do chodby a ostatných miestností je dôležité to, že na prvý a dokonca aj na druhý pohľad, je ich ťažké rozoznať od prírodného dreva.

Farba, vzor – to všetko má význam. V našom portfóliu máte na výber dlaždice imitujúce drevo v rôznych farebných prevedeniach. Jednoducho ich tak zladíte s každým nápadom:

  • svetlé, šedé drevo je nápadom pre minimalistickú chodbu v škandinávskom štýle,
  • staré opotrebované prevedenie dlaždíc imitujúcich drevo pre chodby v rustikálnom štýle,
  • dlaždice vo farbe tmavého orecha alebo wenge sú nápadom pre veľkú chodbu a v spojení s inými tmavými dlaždicami sa výborne premenia napr. na štýl glamour.

Vďaka rôznym formátom dlaždíc imitujúcich drevo, môžete ich uložiť napr. do tradičného vzoru rybacej kosti.

Obklad imitujúci drevo na chodbu – dá sa spojiť so zvyškom bývania?

Samozrejme. Práve v tom spočíva krása dlaždíc imitujúcich drevo. Nimi zariadenú chodbu je ľahké plynulo prepojiť s ostatnými priestormi. A ako vieme, chodba je dominantnou otvorenou zónou, čo je veľmi dôležité.

Obrovskou výhodou obkladu imitujúceho drevo na chodbe je to, že presne tie isté dlaždice je možné použiť v obývačke, spálni a dokonca i v kúpeľni či kuchyni. Vďaka tomu sa vyhnete línii
a rodeleniu priestoru. To zaistí optické zväčšenie! Tento trik je dobré si zapamätať, predovšetkým pri úzkych chodbách a v malým bytoch.

Navyše môžete vsadiť na jedinečnú charakteristickú kombináciu dreva napr. s tehlou alebo krásnymi dlaždicami inšpirovanými kameňom v tvare hexagonálu. Je to veľmi moderné a súčasne univerzálne dekoračné riešenie.

Smelo sa pohrávajte s tými kombináciami a personalizujte svoje bývanie. Nato sú dlaždice imitujúce drevo. Chodba je na to, aby bola funkčná a zaistila krásny prepracovaný vzhľad v každom detaile, koniec-koncov je to vizitka vášho bývania!